Bedrijfsuitje Volendam

De leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Volendam

Bekijk bedrijfsuitjes Volendam
200+ uitjes en teamuitjes
Bedrijfsuitje Volendam
Originele bedrijfsuitjes en groepsuitjes
personeelsuitje met overnachting
bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje Volendam? Bij Activiteiten Volendam vind je de leukste bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes. Wij zijn dé specialist in het organiseren van originele uitjes in Volendam. Deze uitjes vind je in verschillende thema's. Denk hierbij aan rondleidingen, puzzeltochten, boottochten, fietstochten, quizzen en workshops. Liever een compleet verzorgd uitje of een bedrijfsuitje met overnachting? Ook dat kan!

Met welke activiteiten in Volendam bezorg jij je collega’s een onvergetelijke dag? Vraag vrijblijvend een offerte aan of reserveer direct een uitje. Heb je vragen over een bedrijfsuitje in Volendam of wil je een speciaal, op maat gemaakt arrangement? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

210 activiteiten gevonden Filter resetten
Aan de Volendamse haven Arrangement

Aan de Volendamse haven Arrangement

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje inclusief smakelijke petit lunch, puzzeltocht, foto in Volendamse klederdracht en een smakelijk diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Escaperoom Dagarrangement

Escaperoom Dagarrangement

Origineel bedrijfsuitje of teamuitje inclusief Escaperoom, puzzeltocht door Volendam, foto in klederdracht en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 dag

Volendam Marken in 1 dag

Geniet van een compleet verzorgd uitje inclusief koffie of thee met gebak, boottocht, lunch aan de haven, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Rondeiding door Volendam - Verken met gids de leukste plekjes

Rondeiding door Volendam - Verken met gids de leukste plekjes

Ontdek met team of bedrijf de leukste bezienswaardigheden van Volendam tijdens een boeiende rondleiding.

Vanaf 6 pers
Duur 1 uur
9,5 zeer goed
10,00
7,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen Arrangement

Happen Stappen & Varen Arrangement

Geniet van een compleet teamuitje of bedrijfsuitje inclusief foto in klederdracht, boottocht en een driegangendiner in de havens van Volendam en Marken.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement RIB Belevenis

Dagarrangement RIB Belevenis

Geniet met bedrijf of team van dagje uit inclusief ontvangst met drankje, foto in klederdracht, boottocht met RIB en een rondvaart van Marken naar Volendam.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
9,4 zeer goed
87,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Escape Game

Dagarrangement Escape Game

Een compleet verzorgd uitje of bedrijfsuitje inclusief escape game: kraak de kluis, foto in klederdracht, puzzeltocht en driegangendiner.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,1 zeer goed
65,00 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 dag Middagarrangement

Volendam Marken in 1 dag Middagarrangement

Geniet van een geheel verzorgd dagarrangement inclusief lunch, foto, puzzeltocht, boottocht en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
Het Holland Quiz Diner

Het Holland Quiz Diner

Combineer een uitstekend driegangendiner met de leukste Ik hou van Holland Quiz. Gezellig, leuk én lekker.

Vanaf 15 pers
Duur 3,25 uur
9,8 zeer goed
49,50 p.p.
Lees verder
Mooi Volendam dagarrangement

Mooi Volendam dagarrangement

Geniet van een compleet verzorgde dag inclusief Volendam Belevenis, smakelijke petit lunch, foto in klederdracht en puzzeltocht de Geheimen van Volendam.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,5 zeer goed
45,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Waarom een bedrijfsuitje in Volendam?

Volendam is naar onze mening dé ideale plek voor jouw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Waarom? Volendam kent een rijke historie, veel culinaire hotspots, heeft een gezellige, gemoedelijke sfeer en heeft een geweldige ligging aan het Markermeer. Hierdoor behoren ook activiteiten op het water tot de mogelijkheden.

Het belang van een bedrijfsuitje

Denk je aan een bedrijfsuitje, dan denk je al snel aan gezelligheid, plezier en vertier. Absoluut niet onbelangrijk, maar er zijn nog meer redenen om regelmatig een personeelsuitje te plannen. Een bedrijfsuitje zorgt namelijk voor:

  • Betere communicatie;
  • Meer vertrouwen in elkaar;
  • Meer inspiratie, motivatie en creativiteit

Diverse bedrijfsuitjes en activiteiten in Volendam mogelijk

Wat voor bedrijfsuitje in Volendam je ook voor ogen hebt, bij Activiteiten Volendam vind je ongetwijfeld de activiteiten die daarbij passen. Van actieve, sportieve personeelsuitjes tot culinaire activiteiten, bij ons kan het allemaal. Een greep uit ons aanbod:

Sportief personeelsuitje: bubbel voetbal, foot darts, Expeditie Volendam en meer

Op zoek naar een sportief uitje in Volendam? In ons activiteitenaanbod vind je tal van actieve uitjes. Denk hierbij aan bubbel voetbal, foot darts, Expeditie Volendam, boogschieten, een botterrace op het Markermeer, een e-bike arrangement en nog veel meer.

Bekijk sportieve bedrijfsuitjes in Volendam

Spellen, quizzen en escape rooms

Met een spel, quiz of een escape room daag je het team op een unieke wijze uit. Dat is teambuilding tijdens je bedrijfsuitje! Kies bijvoorbeeld voor ons Escape Room Arrangement, het Holland Quiz Diner of de Ik Hou van Holland Puzzeltocht.

Bekijk alle escaperooms in Volendam

Bekijk alle quizzen

Indooractiviteiten in Volendam

Ga je toch liever voor een binnenactiviteit, bijvoorbeeld omdat je niet afhankelijk wil zijn van het weer? Veel van onze activiteiten zijn ‘gewoon’ binnen, zoals de eerder genoemde quizzen, escape rooms, kroegentochten en workshops. En ook niet onbelangrijk. Je kunt verschillende binnenactiviteiten met elkaar combineren tot een uniek indoor bedrijfsuitje.

Bekijk alle binnenactiviteiten

Stappen in Volendam: Met collega's op stap

Volendam kent een leuk en dynamisch nachtleven. Wil je dit samen met je team ontdekken? Kies dan voor een kroegentocht of een Volendamse Avond. Bij een Volendamse Avond combineer je een foto in klederdracht en een diner met een gezellige feestavond inclusief barchallenge, party popquiz en karaoke. Zie je dit feest met collega’s al voor je?

Workshop voor je personeelsuitje

Samen met je team, afdeling of bedrijf iets leren – het is een goede manier om de sfeer binnen het team te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. In ons aanbod vind je daarom uiteenlopende workshops, waaronder workshops cocktails maken, workshop Volendams leren, taarten workshop, een workshop bonbons maken en meer.

Bekijk alle workshops 

Bedrijfsuitje in Volendam inclusief overnachting?

Ook een bedrijfsuitje in Volendam inclusief overnachting behoort tot de mogelijkheden. Kies één van onze hotelarrangementen, zoals het Hotelarrangement Aan de Volendamse Haven of het Hotelarrangement Volendam Marken. Of combineer een ander arrangement met een hotelovernachting. Maar je kunt ook een bedrijfsuitje samenstellen, waarbij je de activiteiten verdeeld over meerdere dagen. Hoe dan ook: een personeelsuitje met overnachting is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor je bedrijf of team.

Waarom Activiteiten Volendam?

Bij Activiteiten Volendam ben je aan het juiste adres voor onvergetelijke bedrijfsuitjes in Volendam:

  • De leukste bedrijfsuitjes in Volendam tegen de scherpste prijs
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Sterk in maatwerk
  • Het leukste dagje weg
  • Meer dan 200 bedrijfsuitjes in en rondom Volendam

Bedrijfsuitje op maat

Wil je met onze arrangementen en activiteiten een uitje op maat samenstellen? Bel of mail ons. Wij helpen je graag bij het samenstellen van het leukste bedrijfsuitje of personeelsuitje. Profiteer van onze creativiteit en ons enthousiasme en creëer met ons het leukste dagje uit met je collega's.  

Reserveer je bedrijfsuitje in Volendam

Zie jet het al voor je, een bedrijfsuitje in Volendam via Activiteiten Volendam? Reserveer dan direct of vraag een offerte aan. Heb je nog vragen of heb je specifieke wensen? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch (0299-323217) als via de mail. Wij helpen je graag verder.