Holland Quiz

9,8 zeer goed
Holland Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Zijn jullie klaar om in teams de strijd aan te gaan tijdens de leukste Holland Quiz in Volendam?

Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de haven. Een enthousiaste gids deelt jullie direct in teams in. De deelnemers nemen plaats aan tafel en zien gelijk met wie zij het aankomende uur de strijd aangaan om de prijs en eeuwige roem. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. Dan vraagt de quizmaster om aandacht. We gaan een Holland Quiz doen. Aan de hand van uiteenlopende vragen gaan we op zoek naar het team met de meeste kennis van Holland. Tijdens deze quiz komen er diverse categorieën voorbij waaronder topografie en geschiedenis, film & TV, muziek, sport, algemene kennis. Jullie mogen per team één mobiele telefoon erbij pakken. Bedenk een teamnaam en vul de pincode in. Klik op ‘Go’. Jouw mobiele telefoon is nu een stemkastje. De eerste vraag wordt gesteld. Weten jullie het juiste antwoord? Klik dan zo snel mogelijk op de juiste letter. Want hoe sneller je drukt, hoe meer punten je verdient. Druk je fout of niet? Helaas! Dat betekent minpunten voor jouw team. De quizmaster houdt de score nauwlettend in de gaten en verrast jullie tussendoor met de tussenstand. Welk team houdt zijn hoofd cool en wint de Holland Quiz?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brasserie Velius, René 21-04-2024
Irma van der Meer-Voigt 13-04-2024
Melissa Nievelstein 10-02-2024

Alles was fantastisch geregeld!

Cafe Brasserie Het Heerenhuis 05-02-2024

Het was echt heel leuk. Lindsey deed het super. Bedankt.

E. Woudenberg, One Underwriting 03-11-2023
Monique 02-11-2023

Het was een fantastische avond. Dank daarvoor.

Stefan Dekker 28-10-2023

Geen, iedereen heeft genoten. Met vriendelijke groeten Stefan Dekker

Griet Hagenhoek 15-10-2023
Nelleke Hofstede 16-09-2023

Alles was super geregeld, als er vragen waren werd dat goed opgelost

PGGM, Ottevanger 29-06-2023
Tandheelkundig Centrum, Jaqueline 24-06-2023
Gemeente Bunschoten 22-06-2023
Annelies 29-04-2023

we hebben een fantastische dag gehad. dank daarvoor.

Suzanne Schipper 08-04-2023
Ellen Wijninga 09-12-2022
Judith 08-08-2020

We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.

Jan Schilder 11-07-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend.. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Brasserie Velius, René 21-04-2024
Irma van der Meer-Voigt 13-04-2024
Melissa Nievelstein 10-02-2024

Alles was fantastisch geregeld!

Cafe Brasserie Het Heerenhuis 05-02-2024

Het was echt heel leuk. Lindsey deed het super. Bedankt.

E. Woudenberg, One Underwriting 03-11-2023