Volendam Expeditie

9,0 zeer goed
Volendam Expeditie
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW


Volendam ExpeditieVolendam ExpeditieVolendam ExpeditieVolendam ExpeditieVolendam ExpeditieVolendam Expeditie

Ga samen met collega's vrienden of familie op Expeditie door Volendam. Welk team voert als beste de zes proeven uit en gaat er met de winst vandoor?

Welkom! Het is tijd voor de Expeditie door Volendam. Ieder team voert diverse proeven uit rondom de Volendammer dijk. Bij binnenkomst gaan de teams gelijk aan de slag met de Geheime proef. Wie deze als eerste snel uitvoert, verdient extra punten. En dit team mag als eerste op pad. Tijdens de puzzelproef ontdek je de mooiste plekjes van Volendam. En natuurlijk ga je bij de locaties op zoek naar woorden. Er zijn extra punten te verdienen als je het Geheim van Volendam ontdekt. Tijdens de tour door Volendam verwachten we ieder team bij een café. Hier organiseren we de Volendamse taal- en kennisproef. Wat weten jullie van Volendam en kunnen jullie iets van het dialect verstaan? We eindigen de expeditie met een Muziekproef en Geheugenproef in een café aan de dijk. Zijn alle proeven uitgevoerd? Dan neemt de expeditieleider de boekjes in. Welk team heeft de proeven het beste doorstaan en wint de Expeditie Volendam? Inclusief drie drankjes, hapje haring, bittergarnituur en prijzen voor het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Dijck en de Ridder Spaans 16-09-2023

Hele leuke dag gehad met onze collega's

Pensioenfonds Metaal en Techniek, Helmi 29-06-2023

Bedankt voor de goede organisatie en de prettige samenwerking. We hebben genoten.

Prijs bij minimaal 15 personen bedraagt: € 52,50 p.p.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Dijck en de Ridder Spaans 16-09-2023

Hele leuke dag gehad met onze collega's

Pensioenfonds Metaal en Techniek, Helmi 29-06-2023

Bedankt voor de goede organisatie en de prettige samenwerking. We hebben genoten.