Botterrace Markermeer

Botterrace Markermeer
Informatie.
Van 24 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

De kapiteins van de zeilschepen heten jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Van tevoren hebben we alle deelnemers in teams ingedeeld. En elk team gaat aan boord van zijn eigen schip. Aan boord maken jullie kennis met de schipper. En deze vertelt over het schip en dat jullie waarschijnlijk de zeilrace gaan winnen. Maar zover is het nog niet. Bij een winnende race hoort natuurlijk ook een winnend plan. Samen met de kapitein overleggen jullie hoe jullie de andere teams (glansrijk) kunnen verslaan. Dan varen jullie de haven uit en kan de race beginnen. Geniet van het prachtige uitzicht en de wind die door je haren blaast. Dat laatste zorgt voor extra adrenaline en alertheid. En die komt weer goed van pas als je de zeilrace wilt winnen.

Aan het einde van de zeilrace is het tijd voor de prijsuitreiking. De wedstrijdleider geeft een korte samenvatting van de race en maakt aansluitend het winnende team bekend. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een gegraveerde trofee. En zie daar: De aanvoerder van het winnende team houdt de welverdiende prijs in de lucht. Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Meneer Kuipers 23-05-2020

Duidelijke communicatie vooraf met Volendam Events. Online activiteit was nieuw voor ons, maar werd heel goed uitgelegd. Hele leuke vragen over Volendam. En het werd gepresenteerd door een echte Volendamse. Was zeer geslaagd en na afloop leuke reacties ontvangen van andere deelnemers! 

Rinus Laan 08-07-2020

Geen opmerkingen Goed geregeld en duidelijk uitleg

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Bart 14-07-2021

Ben is een prima gids! We hebben een hele leuk en bijzondere rondleiding gehad!

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.