Botterrace Markermeer

Botterrace Markermeer
Informatie.
Van 24 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

De kapiteins van de zeilschepen heten jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Van tevoren hebben we alle deelnemers in teams ingedeeld. En elk team gaat aan boord van zijn eigen schip. Aan boord maken jullie kennis met de schipper. En deze vertelt over het schip en dat jullie waarschijnlijk de zeilrace gaan winnen. Maar zover is het nog niet. Bij een winnende race hoort natuurlijk ook een winnend plan. Samen met de kapitein overleggen jullie hoe jullie de andere teams (glansrijk) kunnen verslaan. Dan varen jullie de haven uit en kan de race beginnen. Geniet van het prachtige uitzicht en de wind die door je haren blaast. Dat laatste zorgt voor extra adrenaline en alertheid. En die komt weer goed van pas als je de zeilrace wilt winnen.

Aan het einde van de zeilrace is het tijd voor de prijsuitreiking. De wedstrijdleider geeft een korte samenvatting van de race en maakt aansluitend het winnende team bekend. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een gegraveerde trofee. En zie daar: De aanvoerder van het winnende team houdt de welverdiende prijs in de lucht. Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam! 

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.