Botterrace Markermeer

Botterrace Markermeer
Informatie.
Van 24 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

Lijkt je leuk om wedstrijdje te zeilen? Dan is een zeilrace met traditionele vissersboten een aanrader. Welk team wint de trofee?

De kapiteins van de zeilschepen heten jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Van tevoren hebben we alle deelnemers in teams ingedeeld. En elk team gaat aan boord van zijn eigen schip. Aan boord maken jullie kennis met de schipper. En deze vertelt over het schip en dat jullie waarschijnlijk de zeilrace gaan winnen. Maar zover is het nog niet. Bij een winnende race hoort natuurlijk ook een winnend plan. Samen met de kapitein overleggen jullie hoe jullie de andere teams (glansrijk) kunnen verslaan. Dan varen jullie de haven uit en kan de race beginnen. Geniet van het prachtige uitzicht en de wind die door je haren blaast. Dat laatste zorgt voor extra adrenaline en alertheid. En die komt weer goed van pas als je de zeilrace wilt winnen.

Aan het einde van de zeilrace is het tijd voor de prijsuitreiking. De wedstrijdleider geeft een korte samenvatting van de race en maakt aansluitend het winnende team bekend. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een gegraveerde trofee. En zie daar: De aanvoerder van het winnende team houdt de welverdiende prijs in de lucht. Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Heer Dekker 01-04-2023

Fantastisch geholpen met onze voorbereidingen.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Ivana Vybochova 30-09-2023

Wij hebben fietsen verhuurd. Alles was goed geregeld. Personeel vriendelijk & behulpzaam. Top ervaring.

Jolanda Boes de Waart 24-09-2023

Iedereen heeft genoten van de vaartocht. Drankjes aan boord waren voldoende.
We zijn heel tevreden.

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Ally Petitjean 02-10-2022

We hebben een heerlijke dag gehad iedereen vond het leuk. We hebben aan dit programma nog een bezoek Marken toegevoegd. Komen zeker nog een keer. Als je mailt of belt krijg je gelijk antwoord. Heel vriendelijk. Top!!!!

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Salina Rozendal 24-09-2023
WimvandenBrandhof 22-09-2023
Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Natasja Nelen 23-09-2023
Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Mevrouw Schalkwijk 15-04-2023

Een aanrader om Volendam te ontdekken qua gastvrijheid en cultuur!