Zeilen & RIB Varen

Zeilen & RIB Varen
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Zeilen & RIB Varen

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader.

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader. Onze kapitein heet jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Jullie zijn vast onder de indruk van het zeilschip. Zo’n boot zie je - tenzij je op de dijk woont – niet elke dag. Maar het wordt nog leuker, want jullie gaan een zeiltocht maken met dit schip. Eenmaal aan boord vertelt de schipper over zijn boot en zijn passie: het zeilen. Klaar voor vertrek? Dan gaan de trossen los. Behendig stuurt de kapitein zijn schip door het havengat richting het Markermeer. Wat een uitzicht op Volendamse haven! Daarbij geniet je van de frisse zeewind en de wind die door je haren blaast. Trek in een hapje of een drankje? Geen probleem. Dat regelt de bemanning. Maar nu wordt het ook nog spannend. Want we wachten op een RIB. Dit is een sloep met een harde bodem die met hoge snelheid over het water vaart. Kijk daar is de RIB. Jullie stappen uit de zeilboot op de RIB. Hier krijgen jullie een korte instructie en dan is het tijd voor snelheid. De kapitein van de RIB vaart richting het snelvaargebied en geeft dan gas. De adrenaline stroomt door je lijf, je uitzicht verandert en de wind blaast harder door je haren. Maar dat vinden jullie vast niet erg! Na deze snelheidssensatie keren jullie terug naar de zeilboot. Aan boord van het zeilschip kunnen jullie even bijkomen onder het genot van een hapje of een drankje. Geniet nu maar even van de rust (en de gezelligheid) op het water.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Peleman 25-07-2020

We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Janneke Zwaard 29-08-2020

Hebben een hele leuke dag gehad!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!