Zeilen & RIB Varen

Zeilen & RIB Varen
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Zeilen & RIB Varen

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader.

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader. Onze kapitein heet jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Jullie zijn vast onder de indruk van het zeilschip. Zo’n boot zie je - tenzij je op de dijk woont – niet elke dag. Maar het wordt nog leuker, want jullie gaan een zeiltocht maken met dit schip. Eenmaal aan boord vertelt de schipper over zijn boot en zijn passie: het zeilen. Klaar voor vertrek? Dan gaan de trossen los. Behendig stuurt de kapitein zijn schip door het havengat richting het Markermeer. Wat een uitzicht op Volendamse haven! Daarbij geniet je van de frisse zeewind en de wind die door je haren blaast. Trek in een hapje of een drankje? Geen probleem. Dat regelt de bemanning. Maar nu wordt het ook nog spannend. Want we wachten op een RIB. Dit is een sloep met een harde bodem die met hoge snelheid over het water vaart. Kijk daar is de RIB. Jullie stappen uit de zeilboot op de RIB. Hier krijgen jullie een korte instructie en dan is het tijd voor snelheid. De kapitein van de RIB vaart richting het snelvaargebied en geeft dan gas. De adrenaline stroomt door je lijf, je uitzicht verandert en de wind blaast harder door je haren. Maar dat vinden jullie vast niet erg! Na deze snelheidssensatie keren jullie terug naar de zeilboot. Aan boord van het zeilschip kunnen jullie even bijkomen onder het genot van een hapje of een drankje. Geniet nu maar even van de rust (en de gezelligheid) op het water.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles! 

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Luigi's IJssalon 08-10-2022

Ontzettend bedankt voor de organisatie van ons bedrijfsuitje (met aanpassingen). Het was fantastisch en iedereen was enthousiast. Zeker eentje om nog lang over na te praten!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Nissan 12-09-2020

Prima dag in een gezellige sfeer. Sympathieke mensen bij zowel de foto sessie, de zeiltocht en de bediening in het restaurant. Alles liep op rolletjes.

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!