Zeilen & RIB Varen

Zeilen & RIB Varen
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Zeilen & RIB Varen

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader.

Lijkt het jullie leuk om een zeiltocht te combineren met een boottocht op een supersnelle RIB? Dan is dit arrangement een echte aanrader. Onze kapitein heet jullie van harte welkom in de haven van Volendam. Jullie zijn vast onder de indruk van het zeilschip. Zo’n boot zie je - tenzij je op de dijk woont – niet elke dag. Maar het wordt nog leuker, want jullie gaan een zeiltocht maken met dit schip. Eenmaal aan boord vertelt de schipper over zijn boot en zijn passie: het zeilen. Klaar voor vertrek? Dan gaan de trossen los. Behendig stuurt de kapitein zijn schip door het havengat richting het Markermeer. Wat een uitzicht op Volendamse haven! Daarbij geniet je van de frisse zeewind en de wind die door je haren blaast. Trek in een hapje of een drankje? Geen probleem. Dat regelt de bemanning. Maar nu wordt het ook nog spannend. Want we wachten op een RIB. Dit is een sloep met een harde bodem die met hoge snelheid over het water vaart. Kijk daar is de RIB. Jullie stappen uit de zeilboot op de RIB. Hier krijgen jullie een korte instructie en dan is het tijd voor snelheid. De kapitein van de RIB vaart richting het snelvaargebied en geeft dan gas. De adrenaline stroomt door je lijf, je uitzicht verandert en de wind blaast harder door je haren. Maar dat vinden jullie vast niet erg! Na deze snelheidssensatie keren jullie terug naar de zeilboot. Aan boord van het zeilschip kunnen jullie even bijkomen onder het genot van een hapje of een drankje. Geniet nu maar even van de rust (en de gezelligheid) op het water.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Tonnie Bosgoed 14-03-2020

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met een leuke/goede gids. Een zeer leuke en gezellige kroegentocht en goede overnachting met ontbijt.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

SBO de Branding 25-09-2020

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Rozema 07-03-2020

De communicatie liep zeer prettig, vond het meedenken vanuit jullie zeer attent. Ga zo door, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Peleman 25-07-2020

We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Marlene Pieper 22-05-2021

Wij hebben echt super mooie dag gehad. En het weer was natuurlijk ook super. De bemanning was erg vriendelijk. Kortom top middag!!!

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Tonnie Bosgoed 14-03-2020

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met een leuke/goede gids. Een zeer leuke en gezellige kroegentocht en goede overnachting met ontbijt.

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!