Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer de leukste Volendam Quiz met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam

Deze activiteit begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Natuurlijk serveren wij een lekker drankje in bij aankomst. Vervolgens heet onze quizmaster jullie van hartwe welkom. Tijd voor de Volendam Quiz. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. En elk team stelt één mobiele telefoon in als stemkastje. Klaar? Nu stellen we je de meest uiteenlopende vragen over het bekendste dorp van Nederland. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, sport, dialect, film en TV. Lukt het jullie om snel de juiste antwoorden te vinden? Want dan scoor je de meeste punten. Druk je te laat of fout, dan verlies je kostbare punten. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde kan je dubbele punten verdienen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Het tweede onderdeel van deze activiteit is de Puzzeltocht Volendam. In dezelde team gaan jullie naar buiten. Jullie bezoeken tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Bij elke locatie gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt en puzzelt. Zijn jullie in staat om al deze verborgen woorden te vinden? Maar let op: Ook de tijd speelt een belangrijke rol. Hou de vaart er dus een beetje in. 

Prijsuitreiking 

Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen? Natuurlijk belonen wij het beste team na twee onderdelen met een verrassende prijs. Er klinkt applaus! Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Frans van Andel 23-03-2019

Zeer leuke middag/avond gehad. Eigenlijk niks op aan te merken Veel gelachen lekker gegeten kortom een zeer geslaagd personeelsuitje.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Lisa de Bruin 19-09-2020

Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.