Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Combineer de leukste Volendam Quiz met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam

Deze activiteit begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Natuurlijk serveren wij een lekker drankje in bij aankomst. Vervolgens heet onze quizmaster jullie van hartwe welkom. Tijd voor de Volendam Quiz. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. En elk team stelt één mobiele telefoon in als stemkastje. Klaar? Nu stellen we je de meest uiteenlopende vragen over het bekendste dorp van Nederland. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, sport, dialect, film en TV. Lukt het jullie om snel de juiste antwoorden te vinden? Want dan scoor je de meeste punten. Druk je te laat of fout, dan verlies je kostbare punten. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde kan je dubbele punten verdienen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Het tweede onderdeel van deze activiteit is de Puzzeltocht Volendam. In dezelde team gaan jullie naar buiten. Jullie bezoeken tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Bij elke locatie gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt en puzzelt. Zijn jullie in staat om al deze verborgen woorden te vinden? Maar let op: Ook de tijd speelt een belangrijke rol. Hou de vaart er dus een beetje in. 

Prijsuitreiking 

Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen? Natuurlijk belonen wij het beste team na twee onderdelen met een verrassende prijs. Er klinkt applaus! Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Fred Lautenbach 18-07-2020

We hebben een fijne dag gehad.

Meneer Kuipers 23-05-2020

Duidelijke communicatie vooraf met Volendam Events. Online activiteit was nieuw voor ons, maar werd heel goed uitgelegd. Hele leuke vragen over Volendam. En het werd gepresenteerd door een echte Volendamse. Was zeer geslaagd en na afloop leuke reacties ontvangen van andere deelnemers! 

Tonny Angenent 27-08-2016

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Carla de Roos 22-05-2021

Geweldige dag gehad!!!!

Mevrouw Schenk 08-10-2022

Het was geweldig, echt een aanrader!

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

Astrid Miltenburg 29-08-2020

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.