Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Combineer de leukste Volendam Quiz met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam

Deze activiteit begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Natuurlijk serveren wij een lekker drankje in bij aankomst. Vervolgens heet onze quizmaster jullie van hartwe welkom. Tijd voor de Volendam Quiz. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. En elk team stelt één mobiele telefoon in als stemkastje. Klaar? Nu stellen we je de meest uiteenlopende vragen over het bekendste dorp van Nederland. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, sport, dialect, film en TV. Lukt het jullie om snel de juiste antwoorden te vinden? Want dan scoor je de meeste punten. Druk je te laat of fout, dan verlies je kostbare punten. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde kan je dubbele punten verdienen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Het tweede onderdeel van deze activiteit is de Puzzeltocht Volendam. In dezelde team gaan jullie naar buiten. Jullie bezoeken tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Bij elke locatie gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt en puzzelt. Zijn jullie in staat om al deze verborgen woorden te vinden? Maar let op: Ook de tijd speelt een belangrijke rol. Hou de vaart er dus een beetje in. 

Prijsuitreiking 

Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen? Natuurlijk belonen wij het beste team na twee onderdelen met een verrassende prijs. Er klinkt applaus! Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.

Lotte Geboers 26-06-2021

Veel dank! We hadden een super leuke dag in Volendam!

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Frank Mulder 30-09-2023

Super dag gehad in Volendam. Mede dankzij de leuke begeleiding van Marjan en schippers van de Botters

C. van Adrichem 25-03-2023

We hebben ontzettend genoten met z'n allen. Super bedankt. Het had niet completer gekund. Ook het ontbijt in het hotel was top verzorgd met allemaal vriendelijke bediening.
 

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!