Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer de leukste Volendam Quiz met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam

Deze activiteit begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Natuurlijk serveren wij een lekker drankje in bij aankomst. Vervolgens heet onze quizmaster jullie van hartwe welkom. Tijd voor de Volendam Quiz. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. En elk team stelt één mobiele telefoon in als stemkastje. Klaar? Nu stellen we je de meest uiteenlopende vragen over het bekendste dorp van Nederland. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, sport, dialect, film en TV. Lukt het jullie om snel de juiste antwoorden te vinden? Want dan scoor je de meeste punten. Druk je te laat of fout, dan verlies je kostbare punten. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde kan je dubbele punten verdienen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Het tweede onderdeel van deze activiteit is de Puzzeltocht Volendam. In dezelde team gaan jullie naar buiten. Jullie bezoeken tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Bij elke locatie gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt en puzzelt. Zijn jullie in staat om al deze verborgen woorden te vinden? Maar let op: Ook de tijd speelt een belangrijke rol. Hou de vaart er dus een beetje in. 

Prijsuitreiking 

Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen? Natuurlijk belonen wij het beste team na twee onderdelen met een verrassende prijs. Er klinkt applaus! Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Bot 15-05-2021

Goede begeleiding, enthousiast, leuk programma!

Roy en Emmelien 08-05-2021

Goed en leuk georganiseerd arrangement

Knip 20-03-2019

Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!

Loes de Vooght 08-02-2020

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Honicel Zelhem 14-03-2020

We hebben echt heel erg genoten met ons allen. Carla Smit , onze gids , was echt super. Voor de rest alleen maar complimenten gehad van iedereen dat het allemaal super geregeld was. Heel hartelijk dank voor iedereen van Volendamevents die deze dag voor ons heeft doen slagen.

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion