Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht - in teams
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer de leukste Volendam Quiz met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam

Deze activiteit begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Natuurlijk serveren wij een lekker drankje in bij aankomst. Vervolgens heet onze quizmaster jullie van hartwe welkom. Tijd voor de Volendam Quiz. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. En elk team stelt één mobiele telefoon in als stemkastje. Klaar? Nu stellen we je de meest uiteenlopende vragen over het bekendste dorp van Nederland. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, sport, dialect, film en TV. Lukt het jullie om snel de juiste antwoorden te vinden? Want dan scoor je de meeste punten. Druk je te laat of fout, dan verlies je kostbare punten. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde kan je dubbele punten verdienen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Het tweede onderdeel van deze activiteit is de Puzzeltocht Volendam. In dezelde team gaan jullie naar buiten. Jullie bezoeken tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Bij elke locatie gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt en puzzelt. Zijn jullie in staat om al deze verborgen woorden te vinden? Maar let op: Ook de tijd speelt een belangrijke rol. Hou de vaart er dus een beetje in. 

Prijsuitreiking 

Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen? Natuurlijk belonen wij het beste team na twee onderdelen met een verrassende prijs. Er klinkt applaus! Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Ciska 06-02-2021

Hele leuke combinatie van zingen en vragen. De zangeres zong ook nog een liedje voor ons. Zeer gezellig, ondanks dat het online was! 

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Ivo van Scheppingen 20-07-2019

Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.

Wolfswinkel 20-08-2020

We hebben een erg fijne dag gehad. De deelnemers hebben genoten van alle informatie en goede begeleiding van de gids. Het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!