Walking Dinner

Walking Dinner
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

69,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer een rondleiding door Volendam met een driegangendiner in drie verschillende eetcafés.

Zijn jullie op zoek naar een leuke invulling voor een avondje uit in Volendam? Dan is een Walking Dinner een goed idee. Onze gids heet jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Hier serveren wij een smakelijk voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep met versgebakken brood. Wil je wat drinken? Prima, voor je het weet staat je drankje op tafel. Na het voorgerecht start de rondleiding door Volendam. Onze gids laat jullie de leukste bezienswaardigheden zien. Denk hierbij aan de  visafslag, de haven met authentieke vissersboten, de kleine huisjes in het Doolhof en de indrukwekkende Vincentiuskerk. Heb je een vraag over de geschiedenis of de Volendamse klederdracht? Voor je het weet, weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer. Wandelen en luisteren zorgt voor trek, niet waar? Daarom bezoeken we na een half uur het volgende restaurant. Hier gaan jullie aan tafel voor het hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht serveren wij een keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. En natuurlijk mag ook tijdens dit gerecht een drankje niet ontbreken. Maar ook in dit restaurant worden de drankjes vlot uitgeserveerd. Na het hoofdgerecht start het tweede gedeelte van de rondleiding. De gids laat jullie nog meer leuke hotspots zien van het voormalige vissersdorp aan de Zuiderzee, zoals het Stolphoevekerkje, het Volendammer meer en het Havendijkje. Natuurlijk vertelt onze gids zo nu en dan een hilarische anekdote. Nu maar hopen dat jullie niet lachend de dijk afrollen. Na het tweede deel van de rondleiding is het tijd voor een smakelijk dessert. In een eetcafé aan de haven serveren wij dit dessert met een drankje. Hierbij kunnen jullie nog even bijkletsen of de leukste anekdote navertellen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Udinga 22-08-2020

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. We hebben naast de voetbalquiz ook nog een foto gemaakt en diner bijgeboekt. Top! Ga zo door!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Son Tran 04-07-2020

We hebben het goed naar ons zin gehad bedankt!!

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend