Walking Dinner

Walking Dinner
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

69,00
p.p. incl BTW

Combineer een rondleiding door Volendam met een driegangendiner in drie verschillende eetcafés.

Zijn jullie op zoek naar een leuke invulling voor een avondje uit in Volendam? Dan is een Walking Dinner een goed idee. Onze gids heet jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Hier serveren wij een smakelijk voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep met versgebakken brood. Wil je wat drinken? Prima, voor je het weet staat je drankje op tafel. Na het voorgerecht start de rondleiding door Volendam. Onze gids laat jullie de leukste bezienswaardigheden zien. Denk hierbij aan de  visafslag, de haven met authentieke vissersboten, de kleine huisjes in het Doolhof en de indrukwekkende Vincentiuskerk. Heb je een vraag over de geschiedenis of de Volendamse klederdracht? Voor je het weet, weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer. Wandelen en luisteren zorgt voor trek, niet waar? Daarom bezoeken we na een half uur het volgende restaurant. Hier gaan jullie aan tafel voor het hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht serveren wij een keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. En natuurlijk mag ook tijdens dit gerecht een drankje niet ontbreken. Maar ook in dit restaurant worden de drankjes vlot uitgeserveerd. Na het hoofdgerecht start het tweede gedeelte van de rondleiding. De gids laat jullie nog meer leuke hotspots zien van het voormalige vissersdorp aan de Zuiderzee, zoals het Stolphoevekerkje, het Volendammer meer en het Havendijkje. Natuurlijk vertelt onze gids zo nu en dan een hilarische anekdote. Nu maar hopen dat jullie niet lachend de dijk afrollen. Na het tweede deel van de rondleiding is het tijd voor een smakelijk dessert. In een eetcafé aan de haven serveren wij dit dessert met een drankje. Hierbij kunnen jullie nog even bijkletsen of de leukste anekdote navertellen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Woertink 14-08-2020

Een bezielde gids, zeer enthousiast, erg leerzaam

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Bart 14-07-2021

Ben is een prima gids! We hebben een hele leuk en bijzondere rondleiding gehad!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Jolanda en Isabelle 07-05-2022

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles..! Zeker voor herhaling vatbaar .!! Gr. Jolanda en Isabelle

Nita 16-10-2022

Erg leuk en goed uitje. Waar voor het geld!

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Honicel Zelhem 14-03-2020

We hebben echt heel erg genoten met ons allen. Carla Smit , onze gids , was echt super. Voor de rest alleen maar complimenten gehad van iedereen dat het allemaal super geregeld was. Heel hartelijk dank voor iedereen van Volendamevents die deze dag voor ons heeft doen slagen.