Walking Dinner

Walking Dinner
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

69,00
p.p. incl BTW

Combineer een rondleiding door Volendam met een driegangendiner in drie verschillende eetcafés.

Zijn jullie op zoek naar een leuke invulling voor een avondje uit in Volendam? Dan is een Walking Dinner een goed idee. Onze gids heet jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Hier serveren wij een smakelijk voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep met versgebakken brood. Wil je wat drinken? Prima, voor je het weet staat je drankje op tafel. Na het voorgerecht start de rondleiding door Volendam. Onze gids laat jullie de leukste bezienswaardigheden zien. Denk hierbij aan de  visafslag, de haven met authentieke vissersboten, de kleine huisjes in het Doolhof en de indrukwekkende Vincentiuskerk. Heb je een vraag over de geschiedenis of de Volendamse klederdracht? Voor je het weet, weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer. Wandelen en luisteren zorgt voor trek, niet waar? Daarom bezoeken we na een half uur het volgende restaurant. Hier gaan jullie aan tafel voor het hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht serveren wij een keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. En natuurlijk mag ook tijdens dit gerecht een drankje niet ontbreken. Maar ook in dit restaurant worden de drankjes vlot uitgeserveerd. Na het hoofdgerecht start het tweede gedeelte van de rondleiding. De gids laat jullie nog meer leuke hotspots zien van het voormalige vissersdorp aan de Zuiderzee, zoals het Stolphoevekerkje, het Volendammer meer en het Havendijkje. Natuurlijk vertelt onze gids zo nu en dan een hilarische anekdote. Nu maar hopen dat jullie niet lachend de dijk afrollen. Na het tweede deel van de rondleiding is het tijd voor een smakelijk dessert. In een eetcafé aan de haven serveren wij dit dessert met een drankje. Hierbij kunnen jullie nog even bijkletsen of de leukste anekdote navertellen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

De Haan 06-08-2016

We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.