Top 2000 Muziek Quiz

9,0 zeer goed
Top 2000 Muziek Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Zijn jullie klaar voor de leukste muziekquiz in Volendam? Dat is namelijk de Top 2000 Muziek Quiz van Activiteiten Volendam.

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een café aan de haven. Het is tijd voor een uurtje gezelligheid én strijd. Want hoe je het ook bekijkt. Het is een quiz en bij een quiz hoort een winnend team. Zover is het nog (lang) niet. Eerst verdelen we alle deelnemers in teams. Daarna activeren wij bij elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Laten we zeggen: De strijd kan beginnen. Onze quizmaster begint met het stellen van verrassend en uitdagende vragen. Deze vragen combineren wij met historische (hilarische) geluids- en filmfragmenten. Reken maar dat je bij de meeste liedjes mee wil zingen (of dansen). Geen probleem! Dat mag! De vragen zijn ingedeeld in categorieën. Pittige vragen over artiesten, bands en songteksten. Antwoord zo snel mogelijk. Dan scoor je de meeste punten. De quizmaster laat regelmatig de tussenstand zien. Welk team blijft cool en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Henk Bruin 18-02-2023
IJbouw, Yvonne Meijer 22-12-2022

Het was weer geweldig! Heel veel dank!
 

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Henk Bruin 18-02-2023
IJbouw, Yvonne Meijer 22-12-2022

Het was weer geweldig! Heel veel dank!
 

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016