Slimste Mens Quiz Diner Volendam

Slimste Mens Quiz Diner Volendam
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Speel met vrienden, familie of collega’s de leukste slimste mens Quiz tijdens een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

Ontvangst met drankje en voorgerecht

We heten jullie welkom in een eetcafé aan de wereldberoemde Volendamse haven. Natuurlijk heeft iedereen trek in een borrel. En natuurlijk heeft iedereen trek in een hapje eten. Maar dat komt goed. Wij serveren namelijk bij aankomst snel het eerste drankje. Niet veel later genieten jullie van de eerste hap van het voorgerecht. Een leuke start voor een avondje vol gezelligheid én spanning.

De Slimse Mens Quiz deel I

Na het voorgerecht legt de quizmaster het spel uit. Alle deelnemers zijn inmiddels in teams ingedeeld. Vervolgens activeren wij bij elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie klaar voor de strijd? Tijd voor uitdagende vragen. Die stellen wij jullie aan de lopende band. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals Geschiedenis, Muziek, Sport en Algemene weetjes en feitjes. Welk team is in staat snel en juist te antwoorden? Want dan scoor je de meeste punten. De quizmaster toont zo nu en dan de tussenstand. Dit voert de spanning extra op. Elk team wil natuurlijk winnen. Tenminste dat nemen wij aan. Hoofdgerecht Na het eerste deel van de quiz is het tijd voor een smakelijk hoofdgerecht. Hierbij heb je de keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij nog patat, salade en diverse sausjes. Genieten dus. Wie weet, passen jullie de strategie aan. Of wellicht koersen jullie af op een klinkende overwinning.

De Slimste Quiz Deel II

Het tweede deel bestaat uit twee delen. Een extra speelronde als team en een finaleronde met de slimste deelnemers uit elk team. De spanning stijgt en stijgt. Welk team blijft cool en weet steeds het goede antwoord. En welk team heeft moeite om het (voorlopig) slimste team bij te houden? Het spel eindigt met een finaleronde met de sterkste spelers uit elk team. En dan weten we niet alleen wie zich de slimste van de dag mag noemen.

Dessert

Na de prijsuitreiking aan de slimste mens serveren wij een heerlijk dessert. De slimste zal extra van zijn dessert genieten. Maar ook de andere deelnemers mogen trots zijn op hun prestatie. Meedoen is belangrijker dan winnen, toch?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Luigi's IJssalon 08-10-2022

Ontzettend bedankt voor de organisatie van ons bedrijfsuitje (met aanpassingen). Het was fantastisch en iedereen was enthousiast. Zeker eentje om nog lang over na te praten!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam! 

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Judith 08-08-2020

We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work