Slimste Mens Quiz Diner Volendam

Slimste Mens Quiz Diner Volendam
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Speel met vrienden, familie of collega’s de leukste slimste mens Quiz tijdens een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

Ontvangst met drankje en voorgerecht

We heten jullie welkom in een eetcafé aan de wereldberoemde Volendamse haven. Natuurlijk heeft iedereen trek in een borrel. En natuurlijk heeft iedereen trek in een hapje eten. Maar dat komt goed. Wij serveren namelijk bij aankomst snel het eerste drankje. Niet veel later genieten jullie van de eerste hap van het voorgerecht. Een leuke start voor een avondje vol gezelligheid én spanning.

De Slimse Mens Quiz deel I

Na het voorgerecht legt de quizmaster het spel uit. Alle deelnemers zijn inmiddels in teams ingedeeld. Vervolgens activeren wij bij elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie klaar voor de strijd? Tijd voor uitdagende vragen. Die stellen wij jullie aan de lopende band. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals Geschiedenis, Muziek, Sport en Algemene weetjes en feitjes. Welk team is in staat snel en juist te antwoorden? Want dan scoor je de meeste punten. De quizmaster toont zo nu en dan de tussenstand. Dit voert de spanning extra op. Elk team wil natuurlijk winnen. Tenminste dat nemen wij aan. Hoofdgerecht Na het eerste deel van de quiz is het tijd voor een smakelijk hoofdgerecht. Hierbij heb je de keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij nog patat, salade en diverse sausjes. Genieten dus. Wie weet, passen jullie de strategie aan. Of wellicht koersen jullie af op een klinkende overwinning.

De Slimste Quiz Deel II

Het tweede deel bestaat uit twee delen. Een extra speelronde als team en een finaleronde met de slimste deelnemers uit elk team. De spanning stijgt en stijgt. Welk team blijft cool en weet steeds het goede antwoord. En welk team heeft moeite om het (voorlopig) slimste team bij te houden? Het spel eindigt met een finaleronde met de sterkste spelers uit elk team. En dan weten we niet alleen wie zich de slimste van de dag mag noemen.

Dessert

Na de prijsuitreiking aan de slimste mens serveren wij een heerlijk dessert. De slimste zal extra van zijn dessert genieten. Maar ook de andere deelnemers mogen trots zijn op hun prestatie. Meedoen is belangrijker dan winnen, toch?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Marleen Bakker 19-03-2019

Hebben een fantastisch vrijgezellenfeestje gehad. Organisatie was perfect. Door het mindere weer konden we feilloos een programma onderdeel omruilen. Werkte meer dan prima! Bovendien was de begeleiding ook heel persoonlijk. Een echte aanrader!

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Anton en Christine van der Lelie 05-09-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie

Stork 18-07-2020

Leuke quiz met quizmaster die heel veel wist van de Palingsound. Veel leuke weetjes ontdekt. We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !! 

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

Marloes Romeijn 22-05-2021

Het was een heerlijke zonnige dag. De schipper was allervriendelijkst en de boot prachtig. Zeer fijn dat we onze eigen hapjes en drankjes mee mochten nemen. We hebben genoten en zouden de boottocht zeker aanbevelen aan anderen.