Slimste Mens Quiz Diner Volendam

Slimste Mens Quiz Diner Volendam
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Speel met vrienden, familie of collega’s de leukste slimste mens Quiz tijdens een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

Ontvangst met drankje en voorgerecht

We heten jullie welkom in een eetcafé aan de wereldberoemde Volendamse haven. Natuurlijk heeft iedereen trek in een borrel. En natuurlijk heeft iedereen trek in een hapje eten. Maar dat komt goed. Wij serveren namelijk bij aankomst snel het eerste drankje. Niet veel later genieten jullie van de eerste hap van het voorgerecht. Een leuke start voor een avondje vol gezelligheid én spanning.

De Slimse Mens Quiz deel I

Na het voorgerecht legt de quizmaster het spel uit. Alle deelnemers zijn inmiddels in teams ingedeeld. Vervolgens activeren wij bij elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie klaar voor de strijd? Tijd voor uitdagende vragen. Die stellen wij jullie aan de lopende band. De vragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals Geschiedenis, Muziek, Sport en Algemene weetjes en feitjes. Welk team is in staat snel en juist te antwoorden? Want dan scoor je de meeste punten. De quizmaster toont zo nu en dan de tussenstand. Dit voert de spanning extra op. Elk team wil natuurlijk winnen. Tenminste dat nemen wij aan. Hoofdgerecht Na het eerste deel van de quiz is het tijd voor een smakelijk hoofdgerecht. Hierbij heb je de keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij nog patat, salade en diverse sausjes. Genieten dus. Wie weet, passen jullie de strategie aan. Of wellicht koersen jullie af op een klinkende overwinning.

De Slimste Quiz Deel II

Het tweede deel bestaat uit twee delen. Een extra speelronde als team en een finaleronde met de slimste deelnemers uit elk team. De spanning stijgt en stijgt. Welk team blijft cool en weet steeds het goede antwoord. En welk team heeft moeite om het (voorlopig) slimste team bij te houden? Het spel eindigt met een finaleronde met de sterkste spelers uit elk team. En dan weten we niet alleen wie zich de slimste van de dag mag noemen.

Dessert

Na de prijsuitreiking aan de slimste mens serveren wij een heerlijk dessert. De slimste zal extra van zijn dessert genieten. Maar ook de andere deelnemers mogen trots zijn op hun prestatie. Meedoen is belangrijker dan winnen, toch?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Van Wijngaarden 28-08-2016

We hebben en erg gezellige dag gehad, het eten was uitstekend, er werd goed rekening gehouden met iemand die geen melkprodukten mocht, alles was mogelijk! Leuke rondleiding gehad met de gids, alles was goed geregeld! Bedankt voor de gezellige dag. Fam. van Wingaarden.

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Jolanda Smit 20-03-2019

jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

Stork 18-07-2020

Leuke quiz met quizmaster die heel veel wist van de Palingsound. Veel leuke weetjes ontdekt. We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !! 

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad