Salsa Workshop Volendam

Salsa Workshop Volendam
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW


Salsa Workshop Volendam

Dans en geniet tijdens de Salsa Workshop in Volendam. 

Houden jouw vriendinnen, familie of collega’s van dansen en zie jij ze al helemaal losgaan op Latijns-Amerikaanse muziek? Dan is de Workshop Salsa dansen zeer geschikt om te doen tijdens jullie dagje uit in Volendam. De salsa docent heet jullie van harte welkom. Na de kennismaking is het tijd om de eerste basisstappen van het salsa dansen te leren. Eerst leren jullie deze passen individueel. Later in de workshop gaan jullie ook samen de passen uitproberen. Ervaar de relaxte en ontspannen sfeer, voel je vrij en geniet van de tropische klanken. Onthoud de danspassen goed. Want deze moves kan je ’s avonds tijdens het uitgaan mooi op de dansvloer laten zien.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Natascha van der Bol 10-06-2023
Liana de Boer 25-08-2023

Gaan zeker nog een keer zoiets met jullie doen!

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Vereniging Oranje Nationaal 18-03-2023
Ebbers 01-07-2023
Nino Morero 14-02-2016
Marga Kok 24-06-2023
Liefting 02-04-2016
Jolanda Schreuder 30-09-2023

Wij waren zaterdag 30 september met tien meiden in volendam. Ik kan zeggen dat we een top dag hebben gehad. Alles was goed geregeld en iedereen was heel vriendelijk gestemd. Echt een aanrader voor een leuk uitje. Dankjewel organisatie. Wat hebben wij gelachen en heerlijk gegeten.Onze complimenten????????

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jordy van den Broek 07-05-2023
Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Bianca Schrok 13-04-2024
Vattenfall 12-05-2023

We hebben een heerlijke dag gehad en alles ging soepel en was duidelijk. 

Erwin Vleerlaag 07-05-2023
Vereniging Oranje Nationaal 18-03-2023
De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Heer Metzelaar 27-02-2023

Erg leuke gids! Bij de foto's goede hulp. Overal positief en zeker aan te raden!

Ben en Henriëtte Beemsterboer 15-09-2023