Salsa Workshop Volendam

Salsa Workshop Volendam
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Salsa Workshop Volendam

Dans en geniet tijdens de Salsa Workshop in Volendam. 

Houden jouw vriendinnen, familie of collega’s van dansen en zie jij ze al helemaal losgaan op Latijns-Amerikaanse muziek? Dan is de Workshop Salsa dansen zeer geschikt om te doen tijdens jullie dagje uit in Volendam. De salsa docent heet jullie van harte welkom. Na de kennismaking is het tijd om de eerste basisstappen van het salsa dansen te leren. Eerst leren jullie deze passen individueel. Later in de workshop gaan jullie ook samen de passen uitproberen. Ervaar de relaxte en ontspannen sfeer, voel je vrij en geniet van de tropische klanken. Onthoud de danspassen goed. Want deze moves kan je ’s avonds tijdens het uitgaan mooi op de dansvloer laten zien.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Roy en Emmelien 08-05-2021

Goed en leuk georganiseerd arrangement

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Van Wijngaarden 28-08-2016

We hebben en erg gezellige dag gehad, het eten was uitstekend, er werd goed rekening gehouden met iemand die geen melkprodukten mocht, alles was mogelijk! Leuke rondleiding gehad met de gids, alles was goed geregeld! Bedankt voor de gezellige dag. Fam. van Wingaarden.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Wegman 24-09-2020

Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Udinga 22-08-2020

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. We hebben naast de voetbalquiz ook nog een foto gemaakt en diner bijgeboekt. Top! Ga zo door!