Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,00
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding door Volendam met een gezellig Holland Quiz Diner.

17:00 - 17:30
Rondeiding door Volendam - Verken met gids de leukste plekjes

Ontdek met een gids in Volendams kostuum de mooiste plekjes van Volendam. Onze gids vertelt je wetenswaardigheden over de leukste bezienswaardigheden. Volg de gids en kom meer te weten over de Volendamse haven, de visafslag, Hotel Spaander en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Ook neemt de gids je mee naar plekjes, waar andere toeristen niet komen. En ten slotte verrast de gids je met boeiende anekdotes over Volendam en de Volendammers. Onze gidsen zijn net wandelende boeken vol indrukwekkende verhalen.

18:00 - 21:15
Het Holland Quiz Diner

Ontvangst met voorgerecht 

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de haven. Jullie hebben vast wel een beetje trek. Dat komt goed uit! We serveren direct een drankje naar keuze en een smakelijk voorgerecht. Het voorgerecht bestaat uit een keuze uit huisgemaakte tomatensoep of carpaccio. Eet smakelijk!

Holland Quiz - Deel I

Maar we zijn deze avond niet alleen bij elkaar gekomen om lekker te eten, maar ook om te quizzen. Eerst activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er allemaal klaar voor? Onze presentator stelt jullie uitdagende vragen over ons prachtige landje. Deze vragen zijn ingedeeld in categorieën, zoals: geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, sport, taal en algemene weetjes en feiten. Maar let op: Hoe sneller je drukt des te meer punten scoor je. Maar bij een fout antwoord verlies je punten. Druk dus ook niet te snel…

Genieten van het hoofdgerecht

We onderbreken de quiz voor het hoofdgerecht. Zie daar, de obers en serveersters brengen de gerechten aan tafel. Bij het hoofdgerecht heb je een keuze uit een vlees-, vis- of een vegetarisch gerecht. Daarnaast serveren wij patat, salade en diverse sausjes. Terwijl jullie genieten van al het heerlijke eten, kunnen jullie de tactiek voor het volgende deel van de quiz bespreken. Tenminste als dat nodig is.

Holland Quiz  - Deel II

Als iedereen klaar is met het hoofdgerecht en alle borden zijn opgeruimd, gaat de presentator verder met het vervolg van de quiz. Jullie krijgen nog meer uitdagende vragen over ons kleine, maar ‘grootse’ land. Welk team is ‘in the zone’ en scoort punt na punt? En bij welk team lijkt net alsof ze jarenlang in een ander land hebben gewoond?

Prijsuitreiking Quiz - Wie gaat er winnen?

Na de laatste vraag is het dan tijd voor de prijsuitreiking. De beste teams verschijnen op het grote scherm. Maar natuurlijk kan er maar een team winnen. We feliciteren de deelnemers van het winnende team. Zij zijn de winnaars van het Holland Quiz Diner. Vanzelfsprekend krijgen zij een originele prijs. Goed gedaan hoor! Van harte gefeliciteerd!

Nagenieten tijdens het nagerecht

De quiz is afgelopen, maar jullie diner nog niet. We serveren dan ook een heerlijk dessert. Tijdens het dessert hebben jullie alle gelegenheid om lekker te bij te kletsen of jullie ongenoegen uit te spreken over de definitieve uitslag van de quiz. Wie zal het zeggen?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Loes de Vooght 08-02-2020

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

Wegman 24-09-2020

Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Jolanda van Baar 23-05-2020

Was een erg gezellige middag! Vragen uitdagend en spannend tot het einde. Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Knip 20-03-2019

Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Tonny Angenent 27-08-2016

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!