Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding door Volendam met een gezellig Holland Quiz Diner.

17:00 - 17:30
Rondeiding door Volendam - Verken met gids de leukste plekjes

Ontdek met een gids in Volendams kostuum de mooiste plekjes van Volendam. Onze gids vertelt je wetenswaardigheden over de leukste bezienswaardigheden. Volg de gids en kom meer te weten over de Volendamse haven, de visafslag, Hotel Spaander en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Ook neemt de gids je mee naar plekjes, waar andere toeristen niet komen. En ten slotte verrast de gids je met boeiende anekdotes over Volendam en de Volendammers. Onze gidsen zijn net wandelende boeken vol indrukwekkende verhalen.

18:00 - 21:15
Het Holland Quiz Diner

Ontvangst met voorgerecht 

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de haven. Jullie hebben vast wel een beetje trek. Dat komt goed uit! We serveren direct een drankje naar keuze en een smakelijk voorgerecht. Het voorgerecht bestaat uit een keuze uit huisgemaakte tomatensoep of carpaccio. Eet smakelijk!

Holland Quiz - Deel I

Maar we zijn deze avond niet alleen bij elkaar gekomen om lekker te eten, maar ook om te quizzen. Eerst activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er allemaal klaar voor? Onze presentator stelt jullie uitdagende vragen over ons prachtige landje. Deze vragen zijn ingedeeld in categorieën, zoals: geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, sport, taal en algemene weetjes en feiten. Maar let op: Hoe sneller je drukt des te meer punten scoor je. Maar bij een fout antwoord verlies je punten. Druk dus ook niet te snel…

Genieten van het hoofdgerecht

We onderbreken de quiz voor het hoofdgerecht. Zie daar, de obers en serveersters brengen de gerechten aan tafel. Bij het hoofdgerecht heb je een keuze uit een vlees-, vis- of een vegetarisch gerecht. Daarnaast serveren wij patat, salade en diverse sausjes. Terwijl jullie genieten van al het heerlijke eten, kunnen jullie de tactiek voor het volgende deel van de quiz bespreken. Tenminste als dat nodig is.

Holland Quiz  - Deel II

Als iedereen klaar is met het hoofdgerecht en alle borden zijn opgeruimd, gaat de presentator verder met het vervolg van de quiz. Jullie krijgen nog meer uitdagende vragen over ons kleine, maar ‘grootse’ land. Welk team is ‘in the zone’ en scoort punt na punt? En bij welk team lijkt net alsof ze jarenlang in een ander land hebben gewoond?

Prijsuitreiking Quiz - Wie gaat er winnen?

Na de laatste vraag is het dan tijd voor de prijsuitreiking. De beste teams verschijnen op het grote scherm. Maar natuurlijk kan er maar een team winnen. We feliciteren de deelnemers van het winnende team. Zij zijn de winnaars van het Holland Quiz Diner. Vanzelfsprekend krijgen zij een originele prijs. Goed gedaan hoor! Van harte gefeliciteerd!

Nagenieten tijdens het nagerecht

De quiz is afgelopen, maar jullie diner nog niet. We serveren dan ook een heerlijk dessert. Tijdens het dessert hebben jullie alle gelegenheid om lekker te bij te kletsen of jullie ongenoegen uit te spreken over de definitieve uitslag van de quiz. Wie zal het zeggen?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Knip 20-03-2019

Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland