Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,00
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam met gids & Holland Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding door Volendam met een gezellig Holland Quiz Diner.

17:00 - 17:30
Rondeiding door Volendam - Verken met gids de leukste plekjes

Ontdek met een gids in Volendams kostuum de mooiste plekjes van Volendam. Onze gids vertelt je wetenswaardigheden over de leukste bezienswaardigheden. Volg de gids en kom meer te weten over de Volendamse haven, de visafslag, Hotel Spaander en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Ook neemt de gids je mee naar plekjes, waar andere toeristen niet komen. En ten slotte verrast de gids je met boeiende anekdotes over Volendam en de Volendammers. Onze gidsen zijn net wandelende boeken vol indrukwekkende verhalen.

18:00 - 21:15
Het Holland Quiz Diner

Ontvangst met voorgerecht 

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de haven. Jullie hebben vast wel een beetje trek. Dat komt goed uit! We serveren direct een drankje naar keuze en een smakelijk voorgerecht. Het voorgerecht bestaat uit een keuze uit huisgemaakte tomatensoep of carpaccio. Eet smakelijk!

Holland Quiz - Deel I

Maar we zijn deze avond niet alleen bij elkaar gekomen om lekker te eten, maar ook om te quizzen. Eerst activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er allemaal klaar voor? Onze presentator stelt jullie uitdagende vragen over ons prachtige landje. Deze vragen zijn ingedeeld in categorieën, zoals: geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, sport, taal en algemene weetjes en feiten. Maar let op: Hoe sneller je drukt des te meer punten scoor je. Maar bij een fout antwoord verlies je punten. Druk dus ook niet te snel…

Genieten van het hoofdgerecht

We onderbreken de quiz voor het hoofdgerecht. Zie daar, de obers en serveersters brengen de gerechten aan tafel. Bij het hoofdgerecht heb je een keuze uit een vlees-, vis- of een vegetarisch gerecht. Daarnaast serveren wij patat, salade en diverse sausjes. Terwijl jullie genieten van al het heerlijke eten, kunnen jullie de tactiek voor het volgende deel van de quiz bespreken. Tenminste als dat nodig is.

Holland Quiz  - Deel II

Als iedereen klaar is met het hoofdgerecht en alle borden zijn opgeruimd, gaat de presentator verder met het vervolg van de quiz. Jullie krijgen nog meer uitdagende vragen over ons kleine, maar ‘grootse’ land. Welk team is ‘in the zone’ en scoort punt na punt? En bij welk team lijkt net alsof ze jarenlang in een ander land hebben gewoond?

Prijsuitreiking Quiz - Wie gaat er winnen?

Na de laatste vraag is het dan tijd voor de prijsuitreiking. De beste teams verschijnen op het grote scherm. Maar natuurlijk kan er maar een team winnen. We feliciteren de deelnemers van het winnende team. Zij zijn de winnaars van het Holland Quiz Diner. Vanzelfsprekend krijgen zij een originele prijs. Goed gedaan hoor! Van harte gefeliciteerd!

Nagenieten tijdens het nagerecht

De quiz is afgelopen, maar jullie diner nog niet. We serveren dan ook een heerlijk dessert. Tijdens het dessert hebben jullie alle gelegenheid om lekker te bij te kletsen of jullie ongenoegen uit te spreken over de definitieve uitslag van de quiz. Wie zal het zeggen?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

A. Van den Berg 18-02-2023

Alles werd goed geregeld en georganiseerd.

Jolanda van Baar 23-05-2020

Was een erg gezellige middag! Vragen uitdagend en spannend tot het einde. Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

Experience Travel 26-08-2023

We hebben een gezellige dag gehad, dank voor de snelle organisatie!

Griet Hagenhoek 15-10-2023
Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Cafe Brasserie Het Heerenhuis 05-02-2024

Het was echt heel leuk. Lindsey deed het super. Bedankt.

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Bennie Mulder 27-10-2023

Geen opmerkiingen: totaal score 10

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Neomie de Vogel 28-10-2023

Echt top voor de prijs wat je krijgt!! Dat is nog eens een heel leuk dagje weg zo! Puzzeltocht niet te moeilijk en boeiend! Eten was goed en gezellig, leuk dat het bij verschillende restaurants was! Foto was ook erg leuk!! Echt een top dag gehad zo! Doordat het een fijne prijs is is het extra leuk!

J. Munsterman 02-05-2023

Goede ontvangst. Puzzeltocht leuk voor kinderen. Prijs/kwaliteit goed. 

 

Ben van der heijden 03-09-2023

Prima dagje!

Mevrouw Laura 30-04-2023

Het was een supere leuke dag, fijne uitleg gehad voor de tour. 

Sandra Daris 17-02-2024

Wij willen vooral Linsey en Ab nog heel erg graag bedanken, dankzij hun hebben we echt een super leuke avond gehad in Café Gerrie’s! Ze deden het super leuk en iedereen heeft een top avond gehad. Dankjewel daarvoor!

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Engberts BV 18-11-2023

Geen, we hebben ondanks de regen een super leuke dag gehad.

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.