Privé Rondvaart Markermeer met sloep

Privé Rondvaart Markermeer met sloep
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

42,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Privé rondvaart Markermeer met sloep inclusief kapitein. 

Op zoek naar een uitje op het water? Leuk! Wat dacht je van een privé rondvaart op het Markermeer? Ontdek het wereldberoemde dorp vanaf de Gouwzee: het water dat Volendam, Monnickendam en Marken met elkaar verbindt. De schipper staat klaar om jullie te ontvangen en heet jullie van harte welkom aan boord. Aan boord is plaats voor maximaal 35 personen en door de ruime rondzit biedt de sloep voldoende ruimte. Zo verwissel je tijdens de vaart ook makkelijk van plaats en kan je met iedereen aan boord gezellig bijkletsen. Vanaf het water ziet Volendam er nét weer even anders uit. Geniet van het prachtige uitzicht over de haven van Volendam en andere schepen. Op de achtergrond klinkt muziek. Wil je tijdens de vaartocht hapjes en drankjes aan boord? Ook dat is mogelijk. Geef je wensen aan bij de aanvraag en wij zorgen voor een passend voorstel! Zien we jullie snel?  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Richard Wittens 07-03-2020

Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Ally Petitjean 02-10-2022

We hebben een heerlijke dag gehad iedereen vond het leuk. We hebben aan dit programma nog een bezoek Marken toegevoegd. Komen zeker nog een keer. Als je mailt of belt krijg je gelijk antwoord. Heel vriendelijk. Top!!!!

Van Winden 08-08-2020

We hebben het echt fantastisch gehad!!! Heeeel veel dank. Komen zeker keertje terug, Groet Marleen.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Conny Loos 22-08-2020

Was een geslaagde dag....bedankt!