Palingsound Karaoke Volendam

8,5 zeer goed
Palingsound Karaoke Volendam
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
12,50
p.p. incl BTW

Zing de grootse Volendamse krakers met vrienden, familie of collega's. 

Wil je lekker je stem laten horen in een Volendams café? Dat is mogelijk bij Activiteiten Volendam. Tijdens de Palingsound Karaoke zing je samen met vrienden, familie of collega’s de gezelligste Volendamse krakers. Van Jan Smit tot BZN en van Nick & Simon tot de Cats. Wij bieden je de keuze uit meer dan 1000 liedjes. Wedden dat jouw favoriete liedje erbij zit? Of dat nu de ‘Als de Nacht verdwijnt, ‘Rosanne’ of ‘Mon Amour’ is. Wij hebben ze allemaal in huis. Ga de uitdaging aan en bewijs dat niet alleen Volendammers kunnen zingen. We organiseren de karaoke in een gezellig café aan de dijk. Het is net het kleine café aan de haven. Hier is iedereen 'gelijk en tevree’. Zing jij met ons mee?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!