Laser Kleiduiven Schieten in Volendam

9,6 zeer goed
Laser Kleiduiven Schieten in Volendam
Informatie.
Van 5 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

20,00
p.p. incl BTW


Laser Kleiduiven Schieten in VolendamLaser Kleiduiven Schieten in VolendamLaser Kleiduiven Schieten in VolendamLaser Kleiduiven Schieten in VolendamLaser Kleiduiven Schieten in Volendam

Wie is de beste schutter van jullie gezelschap en schiet de meeste schijven uit de lucht?

Bij aanvang heet een instructeur jullie op een buitenlocatie van harte welkom. De lasergeweren, schijven en het scorebord staan klaar. De instructeur legt uit hoe het geweer werkt. Hoe kan je het beste staan? Hoe kan je het geweer het beste richten? En niet onbelangrijk: hoe scoor je de meeste punten? Dan is het tijd te schieten. De plastic schijven worden met een speciaal apparaat afgevuurd. Deze schijven worden zo’n 50 meter de lucht ingeschoten. Probeer de schijf met de laserstraal te raken en punten binnen te halen. De score wordt direct bijgehouden. Welke deelnemer heeft het laser kleiduiven schieten het beste onder controle? De winnende deelnemer belonen wij naast eeuwige roem natuurlijk met een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Martijn Keij 10-12-2022
Ria van der Stelt 19-02-2023
Louis Bond 24-06-2023
Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Martijn Keij 10-12-2022
Ria van der Stelt 19-02-2023
Louis Bond 24-06-2023
Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van