Volendamse Kroegentocht (Middag)

8,5 zeer goed
Volendamse Kroegentocht (Middag)
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

22,50
p.p. incl BTW

Beleef een onvergetelijke Volendamse kroegentocht inclusief quiz en kroegspellen.

Bezoek de leukste kroegen tijdens onze middageditie van de Volendamse kroegentocht. Onze gids neemt jullie mee naar tenminste drie gezellige cafés in het centrum van Volendam. Bij aankomst in elk café maken we je blij met een verrassende welkomstshooter. Ook organiseren wij in elk café een quiz of een kroegspel. We beginnen met de Party Pop Quiz. Zo ontstaat er direct een feestelijk sfeertje. Jullie worden in teams ingedeeld. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de quiz? In het volgende café staat de Bar Challenge op het programma. Zijn jullie in staat binnen de tijd twee Volendamse uitspraken te ontrafelen? En zijn jullie eerder dan de andere teams? We gaan het zien. In het laatste café organiseren wij karaoke. Volendam en muziek zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kies je favoriete nummer van Jan Smit, Nick & Simon, André Hazes of Willeke Alberti en laat je stem horen! Kortom: Je beleeft een onvergetelijke middag in de leukste kroegen van Volendam. Laat je maar even lekker helemaal gaan.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.