Kroegen Puzzeltour Volendam

9,7 zeer goed
Kroegen Puzzeltour Volendam
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

35,00
p.p. incl BTW

Ontdek Volendam en zijn leukste kroegen tijdens Kroegen Puzzeltour.

Houd je van borrelen en van spelletjes? Dan is de Kroegen Puzzeltour een aanrader. Samen met je vrienden, familie of collega’s bezoek je tenminste drie gezellige kroegjes in het centrum van Volendam. In elke kroeg doe je een uitdagend spel. Zo probeer je de ingrediënten van een minicocktail te raden en een pittige rebus op te lossen. Ook gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens een Barchallenge en een muziekquiz. Maar dat is nog niet alles. Na elk café ontdek je een ander deel van Volendam. Hierbij kan je een geheim ontdekken. Aan het einde van de tour neemt een gids van Activiteiten Volendam met jullie de antwoorden door. Zijn jullie in staat om alle opdrachten goed uit te voeren? De Kroegen Puzzeltour is leuk te combineren met een foto in klederdracht, boottocht, lunch of diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!