High Beer

High Beer
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Gezellig een middag borrelen? Kies dan nu voor een High Beer in Volendam. 

Proef verschillende speciaalbieren met bijpassende happen tijdens de High Beer in Volendam. Wij heten jullie van harte welkom in een gezellig café. Voor alle deelnemers tappen wij het eerste speciaalbiertje in en serveren een heerlijke hap. Dat is nog eens een goed begin. De gastheer vertelt leuke wetenswaardigheden over de herkomst en smaakeigenschappen. Voordat jullie het doorhebben is het eerste biertje alweer op. En natuurlijk serveren wij voor jullie een tweede speciaalbier met smakelijk hapje. Onder het bier proeven door, praten jullie over échte mannendingen: sport, series, games. Vele sterke verhalen zullen de tafel over gaan. En hoe meer bier erin gaat, hoe sterker de verhalen worden. In totaal serveren wij 5 speciaalbieren met perfect passende hapjes. Een leuke invulling voor een middag borrelen, een activiteit tijdens je vriendenweekend of als goed begin van een stapavond in Volendam. Proost en geniet!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Mevrouw Jacobs 10-12-2021

Wat leuk om weer eens samen te zingen! Was echt hilarisch. En nu hopen dat het snel weer in het café kan! 

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam! 

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!