Het Gladde Aal Diner

Het Gladde Aal Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Combineer een uitstekend driegangendiner met een spannend (en verraderlijk) ‘Wie is de Gladde Aal?’ spel.

Ontvangst met voorgerecht

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Jullie hebben vast trek in een drankje. Reizen maakt dorstig, toch? Nou dat komt goed. Voor je het weet, neem je de eerste slok. Niet veel later serveren wij ook het voorgerecht. Eet smakelijk!

Wie is de Gladde Aal - Eerste deel

Maar de avond bestaat niet alleen uit lekker eten. We spelen deze avond ook ‘Wie is de Gladde Aal’ aan tafel. Hiervoor delen we jullie in teams in. Alle teamleden zitten bij elkaar aan één tafel. Vervolgens legt de quiz master het programma uit. De bedoeling is dat je met je team zoveel mogelijk punten probeert te scoren bij verschillende raadsels en puzzels. Maar let op: In elk team zit namelijk een glibberige ‘Gladde Aal’. Deze zal er alles aan doen om jullie teamprestatie te saboteren. De opdracht van het team is niet alleen zoveel mogelijk punten verzamelen, maar ook om de identiteit van de saboteur te ontrafelen.

Hoofdgerecht

Na de eerste spelronde is het tijd voor het hoofdgerecht. Hierbij kiezen jullie uit een vlees-, vis, of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij patat, salade en diverse sauzen. Natuurlijk valt er veel te bespreken in deze pauze. Het hoofdgerecht smaakt nu toch wat anders. Een van jullie is niet te vertrouwen.

Wie is de Gladde Aal - Tweede deel

Na het hoofdgerecht gaan we door met het spel. Jullie krijgen nog meer leuke en originele opdrachten. En weer is het aan jullie om deze snel en slim uit te voeren. Zijn jullie in staat om de oplossingen te vinden? Of laten jullie je afleiden door ‘Gladde Aal’?.

Prijsuitreiking met bekendmaking van de Gladde Alen

Na de tweede spelronde is het tijd om de punten te tellen. Welk team heeft de meeste punten gescoord? En welke ‘Gladde Aal’ heeft zijn team het beste gesaboteerd? Zowel voor het team met de meeste punten als de beste saboteur hebben wij een verrassende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Mieke Pittens 17-09-2023

We hebben een super fijne dag gehad

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Ilse Timmer 27-01-2024

Was echt super!
Rondleiding met de gids was geweldig!
Het buffet kon voor sommigen iets uitgebreider.
Maar nogmaals, we hebben GENOTEN!!!

John van Zwamburg 29-10-2023
Inge Huiskamp 21-10-2023
Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

Mevrouw Groels 26-03-2023

Wij hebben van alles erg genoten. Duidelijke communicatie vanaf begin via mail tot leuke weetjes over Volendam. En afgesloten met een super lunch bij de palingrokerij. Was top!

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.

Loes de Vooght 08-02-2020

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.

Rinske van Hemert 26-08-2023

Duidelijk aangeven waar je je moet melden. Heel leuk en goed georganiseerd. Leuk personeel.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

C. Eeken 06-01-2023

We hebben genoten van de rondleiding en heel veel opgestoken over Volendam!

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.