Het Gladde Aal Diner

Het Gladde Aal Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Combineer een uitstekend driegangendiner met een spannend (en verraderlijk) ‘Wie is de Gladde Aal?’ spel.

Ontvangst met voorgerecht

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Jullie hebben vast trek in een drankje. Reizen maakt dorstig, toch? Nou dat komt goed. Voor je het weet, neem je de eerste slok. Niet veel later serveren wij ook het voorgerecht. Eet smakelijk!

Wie is de Gladde Aal - Eerste deel

Maar de avond bestaat niet alleen uit lekker eten. We spelen deze avond ook ‘Wie is de Gladde Aal’ aan tafel. Hiervoor delen we jullie in teams in. Alle teamleden zitten bij elkaar aan één tafel. Vervolgens legt de quiz master het programma uit. De bedoeling is dat je met je team zoveel mogelijk punten probeert te scoren bij verschillende raadsels en puzzels. Maar let op: In elk team zit namelijk een glibberige ‘Gladde Aal’. Deze zal er alles aan doen om jullie teamprestatie te saboteren. De opdracht van het team is niet alleen zoveel mogelijk punten verzamelen, maar ook om de identiteit van de saboteur te ontrafelen.

Hoofdgerecht

Na de eerste spelronde is het tijd voor het hoofdgerecht. Hierbij kiezen jullie uit een vlees-, vis, of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij patat, salade en diverse sauzen. Natuurlijk valt er veel te bespreken in deze pauze. Het hoofdgerecht smaakt nu toch wat anders. Een van jullie is niet te vertrouwen.

Wie is de Gladde Aal - Tweede deel

Na het hoofdgerecht gaan we door met het spel. Jullie krijgen nog meer leuke en originele opdrachten. En weer is het aan jullie om deze snel en slim uit te voeren. Zijn jullie in staat om de oplossingen te vinden? Of laten jullie je afleiden door ‘Gladde Aal’?.

Prijsuitreiking met bekendmaking van de Gladde Alen

Na de tweede spelronde is het tijd om de punten te tellen. Welk team heeft de meeste punten gescoord? En welke ‘Gladde Aal’ heeft zijn team het beste gesaboteerd? Zowel voor het team met de meeste punten als de beste saboteur hebben wij een verrassende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Christa Sneek 26-10-2019

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Marleen Bakker 19-03-2019

Hebben een fantastisch vrijgezellenfeestje gehad. Organisatie was perfect. Door het mindere weer konden we feilloos een programma onderdeel omruilen. Werkte meer dan prima! Bovendien was de begeleiding ook heel persoonlijk. Een echte aanrader!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland