Het Gladde Aal Diner

Het Gladde Aal Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Combineer een uitstekend driegangendiner met een spannend (en verraderlijk) ‘Wie is de Gladde Aal?’ spel.

Ontvangst met voorgerecht

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Jullie hebben vast trek in een drankje. Reizen maakt dorstig, toch? Nou dat komt goed. Voor je het weet, neem je de eerste slok. Niet veel later serveren wij ook het voorgerecht. Eet smakelijk!

Wie is de Gladde Aal - Eerste deel

Maar de avond bestaat niet alleen uit lekker eten. We spelen deze avond ook ‘Wie is de Gladde Aal’ aan tafel. Hiervoor delen we jullie in teams in. Alle teamleden zitten bij elkaar aan één tafel. Vervolgens legt de quiz master het programma uit. De bedoeling is dat je met je team zoveel mogelijk punten probeert te scoren bij verschillende raadsels en puzzels. Maar let op: In elk team zit namelijk een glibberige ‘Gladde Aal’. Deze zal er alles aan doen om jullie teamprestatie te saboteren. De opdracht van het team is niet alleen zoveel mogelijk punten verzamelen, maar ook om de identiteit van de saboteur te ontrafelen.

Hoofdgerecht

Na de eerste spelronde is het tijd voor het hoofdgerecht. Hierbij kiezen jullie uit een vlees-, vis, of vegetarisch gerecht. Daarbij serveren wij patat, salade en diverse sauzen. Natuurlijk valt er veel te bespreken in deze pauze. Het hoofdgerecht smaakt nu toch wat anders. Een van jullie is niet te vertrouwen.

Wie is de Gladde Aal - Tweede deel

Na het hoofdgerecht gaan we door met het spel. Jullie krijgen nog meer leuke en originele opdrachten. En weer is het aan jullie om deze snel en slim uit te voeren. Zijn jullie in staat om de oplossingen te vinden? Of laten jullie je afleiden door ‘Gladde Aal’?.

Prijsuitreiking met bekendmaking van de Gladde Alen

Na de tweede spelronde is het tijd om de punten te tellen. Welk team heeft de meeste punten gescoord? En welke ‘Gladde Aal’ heeft zijn team het beste gesaboteerd? Zowel voor het team met de meeste punten als de beste saboteur hebben wij een verrassende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Astrid Miltenburg 29-08-2020

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Wolfswinkel 20-08-2020

We hebben een erg fijne dag gehad. De deelnemers hebben genoten van alle informatie en goede begeleiding van de gids. Het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Odion 07-10-2022

De puzzeltocht vonden wij uitdagend. De escape game was erg leuk om te doen. We hebben erg gelachen. Onze gids Linsey was vriendelijk en gezellig. Daar waren wij erg blij mee.

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.