Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW


Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek de Geheimen van Volendam en Marken met een e-bike. Inclusief boottocht.

Ontdek alle geheimen van Volendam en Marken tijdens een unieke fietstocht. De fietstocht start vanuit de haven van Volendam. Hier krijg je bij aanvang je e-bike. Dit is een hippe e-bike, waarmee je geruisloos en comfortabel door de omgeving toert. Vervolgens starten jullie met de tocht. Deze tocht brengt je langs 20 bezienswaardigheden in de haven van Volendam en Marken. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke verhaaltjes, waardoor je de dorpjes echt leert kennen. En natuurlijk ga je op zoek naar woorden. Hoe meer woorden je vindt, hoe groter de kans dat je alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt. Nadat je alle bezienswaardigheden hebt bezocht, stap je met de fiets aan boord van de Marken Express.

Rondvaart Marken - Volendam

Na de verkenning van Marken stappen jullie weer op de boot en varen terug naar de haven van Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jan Booij 17-02-2024

Onze gids was Ben die ervoor zorgde dat we in een heel gezellig en informatief uurtje wegwijs werden gemaakt in Volendam. Deed hij erg leuk.

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Kelly Greidanus 06-04-2024

Wij hebben een super leuke dag gehad.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Fred Lautenbach 18-07-2020

We hebben een fijne dag gehad.

Heidi Oonk 09-07-2023
Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nicole Bonte 28-03-2023
CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Blauw 18-06-2023
Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Germaine Reuleaux 09-03-2024
Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Carnavalsvereniging de Nortukkers, Gerard Boks 25-03-2023

Fantastisch uitje met de Senaat van Carnaval Vereniging De Noortukkers ivm 55 jarig bestaan.
Een aanrader. Alaaf

Marieke Hoeben 29-04-2023
Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.