Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Fietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en MarkenFietspuzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek de Geheimen van Volendam en Marken met een Watt e-bike. Inclusief boottocht.

Ontdek alle geheimen van Volendam en Marken tijdens een unieke fietstocht. De fietstocht start vanuit de haven van Volendam. Hier krijg je bij aanvang je Watt e-bike. Dit is een hippe e-bike, waarmee je geruisloos en comfortabel door de omgeving toert. Vervolgens starten jullie met de tocht. Deze tocht brengt je langs 20 bezienswaardigheden in de haven van Volendam en Marken. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke verhaaltjes, waardoor je de dorpjes echt leert kennen. En natuurlijk ga je op zoek naar woorden. Hoe meer woorden je vindt, hoe groter de kans dat je alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt. Nadat je alle bezienswaardigheden hebt bezocht, stap je met de fiets aan boord van de Marken Express.

Rondvaart Marken - Volendam

Na de verkenning van Marken stappen jullie weer op de boot en varen terug naar de haven van Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Lynda 11-11-2022

Super geregeld!!! Zelfs voor 1 persoon een gluten vrij menu kunnen regelen. Ook de kroegentocht was erg gezellig! 

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Christa Sneek 26-10-2019

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.