Diner & Kroegentocht

Diner & Kroegentocht
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Combineer een smakelijk driegangendiner met de gezelligste kroegentocht in Volendam. 

14:00 - 17:00
Volendamse Kroegentocht (Middag)

Bezoek de leukste kroegen tijdens onze middageditie van de Volendamse kroegentocht. Onze gids neemt jullie mee naar tenminste drie gezellige cafés in het centrum van Volendam. Bij aankomst in elk café maken we je blij met een verrassende welkomstshooter. Ook organiseren wij in elk café een quiz of een kroegspel. We beginnen met de Party Pop Quiz. Zo ontstaat er direct een feestelijk sfeertje. Jullie worden in teams ingedeeld. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de quiz? In het volgende café staat de Bar Challenge op het programma. Zijn jullie in staat binnen de tijd twee Volendamse uitspraken te ontrafelen? En zijn jullie eerder dan de andere teams? We gaan het zien. In het laatste café organiseren wij karaoke. Volendam en muziek zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kies je favoriete nummer van Jan Smit, Nick & Simon, André Hazes of Willeke Alberti en laat je stem horen! Kortom: Je beleeft een onvergetelijke middag in de leukste kroegen van Volendam. Laat je maar even lekker helemaal gaan.

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Gezellig aan tafel in ons restaurant direct aan de Volendamse haven. Wij serveren voor jullie een smakelijk driegangendiner inclusief een smakelijk voor-, hoofd en nagerecht. Eet smakelijk!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Honicel Zelhem 14-03-2020

We hebben echt heel erg genoten met ons allen. Carla Smit , onze gids , was echt super. Voor de rest alleen maar complimenten gehad van iedereen dat het allemaal super geregeld was. Heel hartelijk dank voor iedereen van Volendamevents die deze dag voor ons heeft doen slagen.

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Ruiter 19-03-2019

Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.