Diner & Kroegentocht

Diner & Kroegentocht
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Combineer een smakelijk driegangendiner met de gezelligste kroegentocht in Volendam. 

14:00 - 17:00
Volendamse Kroegentocht (Middag)

Bezoek de leukste kroegen tijdens onze middageditie van de Volendamse kroegentocht. Onze gids neemt jullie mee naar tenminste drie gezellige cafés in het centrum van Volendam. Bij aankomst in elk café maken we je blij met een verrassende welkomstshooter. Ook organiseren wij in elk café een quiz of een kroegspel. We beginnen met de Party Pop Quiz. Zo ontstaat er direct een feestelijk sfeertje. Jullie worden in teams ingedeeld. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de quiz? In het volgende café staat de Bar Challenge op het programma. Zijn jullie in staat binnen de tijd twee Volendamse uitspraken te ontrafelen? En zijn jullie eerder dan de andere teams? We gaan het zien. In het laatste café organiseren wij karaoke. Volendam en muziek zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kies je favoriete nummer van Jan Smit, Nick & Simon, André Hazes of Willeke Alberti en laat je stem horen! Kortom: Je beleeft een onvergetelijke middag in de leukste kroegen van Volendam. Laat je maar even lekker helemaal gaan.

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Gezellig aan tafel in ons restaurant direct aan de Volendamse haven. Wij serveren voor jullie een smakelijk driegangendiner inclusief een smakelijk voor-, hoofd en nagerecht. Eet smakelijk!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Maureen Roos 29-08-2020

Het was een top weekend!

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Tonny Angenent 27-08-2016

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!