De Saboteur

9,0 zeer goed
De Saboteur
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
22,50
p.p. incl BTW

Ontdek de saboteur in jouw team. Wie is het?

De Saboteur is een spannend spel, waarbij het lijkt of je niemand kunt vertrouwen. Maar er is maar één teamlid niet te vertrouwen. Wie zou het zijn? Het spel begint in een café aan de haven met een drankje naar keuze. Onze spelbegeleider heet jullie hier van harte welkom.

Vervolgens starten wij het spel. Elk team krijgt een koffer met speluitleg en spelopdrachten. De spanning stijgt. De teamleden kijken elkaar aan en weten inmiddels: één deelnemer kent alle antwoorden en heeft een plan bedacht om het team te laten falen. Het is nu tijd om de opdrachten uit te gaan voeren. Deze opdrachten - raadsels, puzzels en andere breinbrekers - voeren jullie uit bij verschillende locaties rondom de Volendammer dijk. Denk hierbij aan de wereldberoemde haven, Hotel Spaander, het Doolhof en de St. Vincentiuskerk. Zijn jullie in staat om de opdrachten goed uit te voeren en de saboteur aan te wijzen?

Uiteindelijk komen jullie weer terug bij het café. Hier tellen we de punten van de teams. Welk team heeft de meeste punten verzameld? Dat team wint een welverdiende prijs. Maar welk team heeft de minste punten? In dat team zit de beste saboteur. Ook hij (of zij) verdient een welverdiende prijs. Natuurlijk maken we bij de prijsuitreiking ook alle saboteurs bekend. Dit zorgt voor grote hilariteit. Want één ding staat vast: het valt niet mee om de saboteur aan te wijzen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!