CD dagarrangement

CD dagarrangement
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW


CD dagarrangementCD dagarrangementCD dagarrangementCD dagarrangement

Neem een single op met collega's, vrienden, vriendinnen of familie in het meest muzikale dorp van Nederland. 

12:00 - 13:30
CD opnemen in een professionele studio

Wij heten jullie van harte welkom in een professionele studio in Volendam. Dit is dé dag om in de voetsporen te treden van bekende artiesten, zoals Dré Hazes, Jan Smit, Willeke Alberti of Davina Michelle. Hoe gaat een opname in een studio in zijn werk? Voordat jullie beginnen schenken wij voor iedereen een kopje koffie of thee in. De studiomanager vertelt vol enthousiasme over hoe de studio is ontstaan en de bijbehorende techniek. Natuurlijk is dit voor jullie de kans om vragen te stellen over de studio. Dan is het tijd om het gekozen lied in te studeren. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding. Na het oefenen is het tijd voor de opname. De koptelefoons hangen klaar, de knoppen staan goed én ook niet onbelangrijk: jullie staan paraat achter de microfoons. Zingen maar! De opnames zetten wij op een CD. Een leuke herinnering aan jullie dag als artiest in Volendam.

14:30 - 15:00
Foto in Volendamse klederdracht

Bij een bezoek aan Volendam hoort natuurlijk een foto in Volendamse klederdracht. Hoe leuk is het om samen het uitje in Volendam te vereeuwigen met een foto in Volendams kostuum? Bij aankomst in de studio is het meteen een dolle boel. We helpen je bij het omkleden. Zodat er geen hul, ruige muts of klompen ontbreken. Vervolgens kiezen jullie een decor. Kiezen jullie voor de haven of een woonkamer? Om het plaatje compleet te maken krijg je ook nog een kaas, pijp of vismand in de hand gedrukt. Stel je eens voor: Hoe zien jouw familieleden, vrienden of collega’s eruit in een Volendams kostuum?

15:00 - 16:00
En dan opeens… klinkt daar de nieuwe single!

Na de foto heten wij jullie welkom in een Volendams café. Klinkt daar opeens jullie net gezongen ‘single’ door de boxen? Jullie zijn nu al bekend in het meest muzikale dorp van Nederland!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Mevrouw Stam 12-11-2022

Super geregeld, snelle communicatie , goede prijs-kwaliteit.

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad