CD dagarrangement

CD dagarrangement
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW


CD dagarrangementCD dagarrangementCD dagarrangementCD dagarrangement

Neem een single op met collega's, vrienden, vriendinnen of familie in het meest muzikale dorp van Nederland. 

12:00 - 13:30
CD opnemen in een professionele studio

Wij heten jullie van harte welkom in een professionele studio in Volendam. Dit is dé dag om in de voetsporen te treden van bekende artiesten, zoals Dré Hazes, Jan Smit, Willeke Alberti of Davina Michelle. Hoe gaat een opname in een studio in zijn werk? Voordat jullie beginnen schenken wij voor iedereen een kopje koffie of thee in. De studiomanager vertelt vol enthousiasme over hoe de studio is ontstaan en de bijbehorende techniek. Natuurlijk is dit voor jullie de kans om vragen te stellen over de studio. Dan is het tijd om het gekozen lied in te studeren. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding. Na het oefenen is het tijd voor de opname. De koptelefoons hangen klaar, de knoppen staan goed én ook niet onbelangrijk: jullie staan paraat achter de microfoons. Zingen maar! De opnames zetten wij op een CD. Een leuke herinnering aan jullie dag als artiest in Volendam.

14:30 - 15:00
Foto in Volendamse klederdracht

Bij een bezoek aan Volendam hoort natuurlijk een foto in Volendamse klederdracht. Hoe leuk is het om samen het uitje in Volendam te vereeuwigen met een foto in Volendams kostuum? Bij aankomst in de studio is het meteen een dolle boel. We helpen je bij het omkleden. Zodat er geen hul, ruige muts of klompen ontbreken. Vervolgens kiezen jullie een decor. Kiezen jullie voor de haven of een woonkamer? Om het plaatje compleet te maken krijg je ook nog een kaas, pijp of vismand in de hand gedrukt. Stel je eens voor: Hoe zien jouw familieleden, vrienden of collega’s eruit in een Volendams kostuum?

15:00 - 16:00
En dan opeens… klinkt daar de nieuwe single!

Na de foto heten wij jullie welkom in een Volendams café. Klinkt daar opeens jullie net gezongen ‘single’ door de boxen? Jullie zijn nu al bekend in het meest muzikale dorp van Nederland!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Cafetaria Family Uitgeest 14-01-2023

Het dagje uit was echt super!

Coen en Letje de Vries 04-01-2023
Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Van Kasteren 02-03-2024
Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Mevrouw Stam 12-11-2022

Super geregeld, snelle communicatie , goede prijs-kwaliteit.

Gisella 03-06-2023
Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Carola van Baaren 06-05-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Hengel 02-11-2023

Zo'n leuke dag ondanks het gure weer......fijn dat alles geregeld was vantevoren en dat we zoveel foto's meekregen. Hartelijk dank!

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Ivo van Scheppingen 20-07-2019

Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.

BCVV Katwijk 18-03-2016
Ria Gompelman 09-04-2016
Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Guido van Ruijven 22-08-2023
Jolanda Korteland 27-12-2022