50 Tinten Challenge Volendam

9,0 zeer goed
50 Tinten Challenge Volendam
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Een verrassend en ‘spannend’ spel in de haven van Volendam.

Wij heten jullie van harte welkom in een gezellig café aan de haven. Wij schenken voor alle dames een drankje in. Nou dat drankje komt goed van pas. Want wat er komen gaat is nogal spannend én uitdagend. Na het drankje is het tijd voor de 50 Tinten Challenge. We verdelen de deelnemers in twee teams. Vervolgens is het tijd om met elkaar de strijd aan te gaan. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren bij het uitvoeren van opdrachten, die te maken hebben met mannen, versieren en seks. Reken maar, dat deze opdrachten je tot het uiterste zullen drijven. Welk team is dominant en scoort als een vrouw die een kroeg inloopt met alleen maar mannen? Wanneer jullie alle opdrachten hebben uitgevoerd komen jullie weer bij elkaar in het café. Natuurlijk bekijken we hier of jullie de opdrachten goed hebben uitgevoerd. Natuurlijk wint het team met de meeste ‘ballen’ een welverdiende prijs. Deze challenge is geschikt als originele activiteit voor een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest met dames.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.